Wie wij zijn

Oprichter en eigenaar Rik de Jongh wordt ondersteund door zijn bedrijfsmentor Felix van Baal. Samen met deze strategische en ervaren ondernemer vormen zij de basis van Woning Wise. 

De jonge, creatieve en gedreven ondernemer Rik is opgegroeid in een ondernemers familie. Hier ligt dan ook al jaren de basis van installatie, onderhoud en het verbouwen van woningen. 

Felix heeft met zijn jaren lange ervaringen in diverse functies en organisaties een goede kijk op het bedrijfsleven. In combinatie met de jonge geest van Rik zijn zij overtuigd het leven voor de huizenbezitter te verbeteren, inzichtelijker en leuker te maken. 

Missie 

Missie vastgoed bezitters meer inzicht geven in woning onderhoud en de bijkomende kosten. Zo woon je fijner en voorkom je die vervellende onverwachte kosten. Er word meer waarde gecreëerd voor jouw vastgoed bij verkoop, doordat je een volledig rapport van de woning hebt.

Wij streven naar een geautomatiseerde manier van onderhouden. Gebruik van technologie, data en software is hoe wij continu innoveren

Kernwaarden

Kernwaarden een goede relatie met de klant, nu en op lange termijn. Wij zetten altijd ons beste been voor. Door gebruik van technologie kunnen wij een objectieve en eerlijke inspectie uitvoeren. 

Onderstaande waarden zitten in ons DNA.

Wij zijn:

Authentiek: wij zeggen wat we vinden, bij ons geen gelikte praatjes.

Betrouwbaar: wij doen wat we beloven. "Eerlijkheid duurt het langst"

Dienstverlenend: wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Duurzaam ingesteld: wij gaan voor de lange termijn relatie met de klant - en met onze wereld. Wij werken er hard aan om ons wagenpark te vergroenen en dus elektrisch te gaan rijden.